Gasbeton / porebeton – økonomisk fordelagtigt

Råhus Construction ApS er kendetegnet ved kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Derfor går vi også højt op i nøje at udvælge vores materialer af gasbeton og porebeton, så vores kunder kan tilbydes de bedste produkter til de mest fordelagtige priser.

Effektivt arbejde

Vi monterer gasbeton / porebeton, som er yderst effektivt at arbejde med. Det betyder en hurtigere arbejdsproces og dermed hurtigere leveringstid og færre omkostninger. Med gasbeton giver det i sidste ende et mere gunstigt økonomisk resultat for dig eller jer.

Vores medarbejdere har alle stor erfaring med gasbeton inden for branchen og kan derfor være behjælpelige ved langt de fleste opgavetyper med gasbeton.

Større boligbyggerier er specialet

Vi har speciale i større boligbyggerier og stiller vores ekspertise til rådighed, hvad enten det drejer sig om projekter med gasbeton for private, boligforeninger eller offentlige instanser.

Det er altid vores målsætning at levere et resultat, som I kan glæde jer over både nu og i mange år frem. Kontakt os på telefon 25 33 90 00 for yderligere information om byggerier og gasbeton.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet

Med gasbeton giver det i sidste ende et mere gunstigt økonomisk resultat for dig eller jer.s

Altid opdateret

Vi sørger løbende for at holde os opdateret inden for vores felt, så vi altid er i besiddelse af den seneste viden i byggeri og materialer som gasbeton, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste og mest fremtidssikre produkter.

Kontakt os allerede i dag på telefon 25 33 90 00 for en uforpligtende snak om jeres forestående projekt.