Råhuse med omtanke

Hos Råhus Construction ApS har vi stor erfaring inden for råhuse, hvor vi udfører en bred vifte af opgaver. Vi sørger for, at de ydre rammer er i orden, inden interiøret skal monteres på råhuse.

Dæk, vægge og tag

Vi kan dermed være behjælpelige med etablering af både dæk, vægge og tag til råhuse, hvor vi altid tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

​Vi har særlig knowhow inden for større boligbyggerier og kan være behjælpelig, hvad enten det drejer sig om større opgaver af råhuse til private, boligforeninger eller offentlige instanser.

Råhus Construction ApS er kendt for effektivt arbejde og kvalitet i enhver henseende. Når tegningerne er sendt til os, går vi i gang med bebyggelsen på råhuse.

I hele processen er vi i grundig dialog med jer, så I kan komme med input, og så eventuelle ændringer undervejs kan imødekommes.

Vi laver fundament, vægge og døre, så alt er klart til videre arbejde

I hele processen er vi i grundig dialog med jer, så I kan komme med input, og så eventuelle ændringer undervejs kan imødekommes

Kontakt os

Er der tale om mindre projekter på råhuse, tager vi ofte først ud og ser på ejendommen og taler med jer eller dig om, hvad der skal udføres.

Kontakt os allerede i dag på telefon 25 33 90 00, hvis du eller din virksomhed ønsker at høre mere om råhuse, og hvad vi kan tilbyde.